Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sarrià

ManyMonsters: l’estrena dels nous personatges de l’Univers Kids&Us

Publicat 20/11/2017

Ja ha arribat el dia: Kids&Us torna a innovar en la seva línia editorial i ens sorprèn de nou amb una col·lecció de llibres pensada especialment per a nens de 3 a 5 anys amb la qual viuran noves aventures gràcies a uns personatges únics: els ManyMonsters. 

 

Els protagonistes de ManyMonsters són uns personatges monstruosament entranyables amb característiques úniques, cadascun és especial. Tens ganes de conèixer-los?

 

Nori Nosy, la primera protagonista de ManyMonsters

 

La primera que coneixerem és la Nori Nosy. De suau pèl turquesa, ésel monstre més curiós de tots els ManyMonsters! Sempre va amb la seva inseparable lupa i és capaç de trobar tot allò que desapareix.

 

Avui la Nori i la seva família tenen una festa d'aniversari, però no podran marxar fins que no s'hagin acabat d’arreglar. La Nori els haurà d’ajudar a buscar tot allò que no troben!

 

El llibre inclou una lupa i funciona amb el TalkingPen

 

Els lectors podran ajudar la Nori i, amb la lupa que acompanya el llibre, trobaran moltes sorpreses més! I amb el TalkingPen[link a: https://www.kidsandus.es/ca/univers/a-casa/talking-pen.html]podrem “llegir” el llibre als nostres fills amb una pronúncia impecable!

 

Aconsegueix el teu exemplar a l’Online Shop (link a:https://www.kidsandus.es/ca/botiga/) o al teu centre Kids&Us abans que s’esgotin. Són monstruosament irresistibles!

Compartiu-ho >