Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Si continues navegant, entendrem que acceptes la nostra política de galetes.
Kids&Us Sarrià

Explora l’estiu amb les FunWeeks!

Publicat 03/05/2017

Un estiu en anglès

L’objectiu de les FunWeeks d’estiu és que els nostres alumnes segueixen en contacte amb l’anglès durant les vacances escolars d’una manera divertida i molt natural: jugant, cantant, fent manualitats o realitzant actuacions. Aquesta activitat forma part de l’Univers 360º de Kids&Us que té com a missió que l’aprenentatge dels nostres alumnes traspassi les aules. Així, des de Kids&Us oferim activitats i productes per garantir un contacte complet dels nostres alumnes amb l’anglès.

Setmanes temàtiques i independents

Les FunWeeks d’estiu de Kids&Us duren una setmana i són independents entre elles per oferir màxima flexibilitat a totes les famílies. Cada FunWeek segueix una temàtica diferent i totes les activitats estan totalment vinculades a l’eix temàtic. Així, viatjarem fins a la terra dels faraons a “AncientEgypt”, descobrirem el món del cinema a “Movies” i aprendrem trucs de màgia impressionants a “Magic”.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.

Compartiu-ho >