Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sarrià

Inscripcions obertes per a les Fun Weeks de Setmana Santa!

Publicat 19/02/2018

A Kids&Us Bonanova, vacances escolars és sinònim de Fun Weeks, i aquesta Setmana Santa no podia ser diferent. És per això que ja ho tenim tot a punt perquè els nens puguin passar-s’ho bé amb les setmanes temàtiques més completes amb jocs, teatre, manualitats, balls... I tot en un entorn d’immersió lingüística en anglès en què es combinen diversió i aprenentatge.

 

Estrenem temàtica

A més, aquesta Setmana Santa estem d’estrena perquè fem per primera vegada la Fun WeekVeggiePatch, una nova temàtica en què els petits protagonistes hauran de tenir cura d’un hort molt especial i coneixeran uns personatges inoblidables.

Les Fun Weeks de Kids&Us són activitats adreçades a tots els nens d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no. Durant les Fun Weeks els nens estaran agrupats per edats i en grups de 10 nens per professor com a màxim. No hi ha millor manera de celebrar l’arribada de la primavera i les vacances de Setmana Santa.

Si tens preguntes o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. 

Compartiu-ho >